Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'MO400'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Else…
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. Alex

    MO400 display

    My latest … An MO400 monochrome dispay. Owner said it would click when coming on and then nothing but no computer to test with. Hopefully I can get it going, total take apart to go on and then testing. Need a cable though, which cable do I need? I have a Quadra 950 that I should be able to plug it to. Very yellowed but that will be taken care of, will check all caps but can't change them now due to lack of soldering iron. I think I do need to connect it to a Mac for it to be tested. Initial power on with no computer attached shows steady Green LED.
×
×
  • Create New...