Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'squeals'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. I would never call another member's work as shoddy or terrible. In fact this LC board's recap was done better than what I could have in comparing it to those I did. And I praised him for it, he does great work. Sorry Uniserver, it's not you. I'm talking about CompuNerd. But this LC board still eludes me. At first I thought it was noise from the PSU. Nope. The PSU works fine and without noise on other LC Boards, including LC II, LC III and LC 475. So I decided to try a known perfectly working LC PSU from another LC III to this LC. IT SQUEALS!!! So it's not the PSU creating noise on the
×
×
  • Create New...