Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'digital audio'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. I have a G4 Digital Audio - which is behaving very oddly. The specification, for reference and in case this has a bearing on matters, is that it has 1GB RAM, DVD-RW, Zip 250, a Sonnet Duet 1.6GHz accelerator, Sonnet SATA card (with a 500GB SATA drive attached), Maxtor 75GB hard drive, Maxtor 110GB hard drive, ATI Radeon 9000 Pro (the official Apple upgrade), Sonnet USB 2 card, Adaptec SCSI card (originally from my old 9600), and a generic 802.11g Wifi card. By and large my old Mac works perfectly. It'll boot Leopard 10.5.8 and run stably (although a little noisily) for days on en
×
×
  • Create New...