Jump to content

TechEdison

6502
  • Content Count

    464
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About TechEdison

  • Birthday 01/09/2001

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.techedison.net/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    New Hampshire

Recent Profile Visitors

1246 profile views
  1. Hah funny story... While using it and installing TenFourFox, Classic mode, and Quake III the CRT suddenly shut down and wouldn't come back. I had almost given up hope for it, as it was just $15, when I thought "old computers could pretty easily be fixed by a big whack on the side". And what do ya know, it worked! Coughed back to life after a pretty sizeable whack on the side. Lol!
  2. 1.25ghz. Guess it can't run OS 9
  3. Ah nevermind... For some reason it wouldn't take my 10.2 disc. Upgraded to 1gb of ram and replaced the battery. Putting 10.4 on it
  4. Only one issue... It refuses to boot from CD, even though it can read them just fine.
  5. So much for trying to make space.... But for $15 I couldn't pass it up.
  6. yeah... i actually noticed that too.. let me check the backend real quick; I did a domain change recently and I think it broke. Edit: phew... databases aren't working. Time to fix that, a lot of my sites just broke lol.
  7. Feel free to check out http://nocss.techedison.net I did a similar thing.
  8. Yeah I sorta gave up when it got super behind and never got finished... I completed my project, the midway report mentioned that my blog was down even though it was not. Messaged multiple times and nothing happened. at least i finished the site... http://nocss.techedison.net/
  9. Awesome! Glad to see it fully restored.
  10. Congrats! Glad you took another closer look at it. The line in the middle is indeed normal. It is the split point between the top and bottom half. Like I said above, the passive matrix displays are split in 2 to help with rendering.
  11. In total: missing components, cap goo, no ram. And of course, broken crt. It was obviously from that case. Salvaged parts off the corroded one and gave it a good wash. Haven’t tested inputs yet. The floppy drive didn’t work so I’ll have to tear into it and clean it.
  12. That was after washing the board. It worked for a couple minutes and then failed again and is doing what it did before. When it was working though, it chimed and everything. Even the sad Mac without rom or ram.
  13. SUCCESS!!! Well sort of... it has gone back to the state it was before, but it did work for a short few minutes!!
×
×
  • Create New...