Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'question mark'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. Hello, I wish I found this forum 2 years ago, but here I am today. I had a PowerBook G4 given to me several years ago and it worked fine, until one day I couldn't wake it up from sleep. Removing the battery and putting it back in did nothing, so did plugging it in and starting it without battery. One thing that caught my attention was the fact that when tried to turn on, it made a weird pew sound and it happened every time I tried starting it after disconnecting any power source. The sound did not come from any medium like the DVD drive or HDD, but from the speakers(startup chime?). I still have the PowerBook and was wondering what are my options. EDIT:Never mind, I don't know when, but my brother has sold it. I also have a Powerbook 1400c\166 I am currently trying to restore. It boots to a question mark but I can hear the hard drive working, I don't have any official install medium so I burned one to a 700MB CD-R from a Winworld .iso(it works in SheepShaver), but the Powerbook won't boot from it, it would repeatedly try to mount it(I can tell because the ODD keeps spinning the disk quicker and slower and the question mark freezes) but would eventually give up. It used to not even spin at all but after turning the little dial on the ODD I managed to get at least that far. I assumed that the drive is broken so I ordered a replacement TEAC CD224-E from Ebay to replace the current 211E. Currently I am waiting for the delivery and will followup. So, any ideas?, and thanks in advance.
×