Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'boot up'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. Hi, I've recently repair a LC III macintosh. It had a 500 Mb Quantum Apple disk, but ir doesn't work. I change the disk with an IBM 1 GB. I tried to install several times system 7.5, and I did, but when I shut down the computer, the HD didn't boot up. I have to start up from a diskette and then with LIDO or something similar mount it and then, always that I restart (don't shutdown) the mac start up fine. I try to initialize the HD with LIDO and with tha patched version of the Apple HD util, but no success Please do you have any idea about what to do?? Thanks in advance
×