Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'analogue board'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Else…
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. SE30_Neal

    Is this Circuit board normal

    Hi Guys, i brought a used a/b analogue board/sony psu combo as a temporary replacement for my se/30’s whilst i recap and clear up my original items. The replacement board is from an SE which I believe is identical? Basically I’ve been experiencing some minor shimmers/flickering especially when cold (3-4 months now) so i thought it was about time to re-cap both my analogue board and psu as the motherboard had already been recapped some time ago, including a new battery. Question is psu board looks a little unusual, at first i though it was spilt liquid of leaking capacitors yet on inspection the caps all look great; no swelling, no residue, no corroded tracers. I used a q-tip to clean the edge and nothing came off. Its almost like varnish. Is this normal on the sony PSU? neal
×