Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Twin Spark'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Else…
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. Hello! Just bought a ”TwinSpark” cache Adapter from Stratos Technology, to my Daystar Universal Powercache 33 MHz (MC68030FE33B), for use in an SE/30 (of course). After installation I’m able to boot up once (with Power Central installed), with system 7.1 running Apple diagnostics and Power Demo (without problem), then after 10 minutes the system freezes. After reboot the sequence freezes again when loading Power Central. I’ve been able to get the same result with two different logic borads! Is this a typical incompatible problem between the TwinSpark adapter and older versions of the Universal Powercache? Or is it a problem solved by moving some of the jumpers on the adapter? Sincerely, KTKM
×