Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Quadra 605'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 2 results

  1. I'm curious if anyone has or has seen a Quadra 605 PDS L2 cache module in real life. I'm not sure how common these things are. If anyone has one or has photos of one, I'm very interested in looking at the cache chips on the module to see what speed they are to determine if the module would function on a 33MHz bus. There's long been suggestion that this module *might* work on a LC 575 board, potentially making for an interesting CC Mystic upgrade: http://colourclassicfaq.com/mobo/mystic.shtml#Q2.1.10 Edit: also, I've read anecdotes about a LC PDS cache module as well as the Micromac CPU socket solution. I'm not sure if the PDS slot module references are misunderstandings due to the the CPU socket cache module physically blocking the PDS slot or if there is/was a PDS L2 cache module. In any case, I'm interested in learning about either module.
  2. NickNick

    Performa 476

    Morning all. So recently dug out the Macs again and as always one gives issues. Another 476 is exhibiting the same exact symptoms as another LC 475 I have. They both start up give happy bong, then chimes of death. Both of them do the exact thing. Its always the 475's - 6's it seems like. Anyone else ever have issues like this with Mac's? I really don't know what to check. I have recapped the boards and they initially both worked for some time, stored them took them out and no go. They are not stored in boxes, they are stored in a spare closet in my house. Temperature controlled. These are my favorite style machine, the pizza boxes; I want these fixed. I cant seem to throw them away. Any info would be awesome! Thanks so much.
×