Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'LCIII'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 3 results

  1. Well, no sooner than my 540's power supply went caput, I now discovered that my LC III won't startup either, and instead just clicks. Apparently this is a pretty common issue, and I guess it can sometimes be resolved temporarily by applying hot air to the affected area? Grumble frumble...
  2. Sorry for bad photos. LC III was in storage for about 15 years, and yes it had the darned Maxell battery installed, which went bad and sprayed all the toxic guts out some time ago.The corrosion was even worse, but I managed to clean it about 70% off the board. The case is also corroded, but nothing serious. Still the brown stuff remains (it won't go off easily) and some traces are eaten off. Is the board fixable? What do you think?
  3. Hi all I need to get a new PSU for my Performa 475 (or, at least, I suspect that I do). I have an LCIII. Are the PSUs between the two interchangeable? The values written on them are a little different but, from what I have read, it seems that the LCIII PSU will work in the P475. I would like to test the P475 PSU in the LCIII. Is this a bad idea? How about the LCIII PSU in the P475 until I can order one from uniserver? Thanks for your help aa
×