Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Disk Drive'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 2 results

  1. pinto_guy

    HDD Bad Blocks

    I have revived yet another SE30. The HDD, however (Quantum Prodrive 80S) is throwing errors. I thought that a Lido format would find and reallocate bad blocks, but it does not seem to be doing that. So I tried the "Overnight Test" in the Lido software, hoping to do just that. However, it seems to be giving up after 100 errors have been found. Would anyone have a suggestion ? I could replace the HDD of course, but would prefer of course to keep the original, even if that means reducing the capacity a bit. Thanks in advance.
  2. The drive won't eject when the button is pressed, nor will it eject when dragging a disk to the trash. When I try the drag to trash method, the GS/OS appears to unmount the disk, but the disk drive will still show disk activity (light cycles on for a few seconds, then off, then back on), and the computer seems to freeze up until the disk is manually ejected. I've tried this disk drive on two different IIGS computers with the same result. It has been maybe a year since I last used this disk drive, and it was known working the last time I used it. It reads and writes fine, just has the weird issue with the auto eject mechanism not responding. Any ideas what could be causing the problem?
×