Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rasterops'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Else…
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 2 results

  1. Hi Guys, I just got an Mac IIci. And I am running into a problem. Lets see if someone can help me. It was stored for many years as the son of the previous owner told me. I took a quick look inside and noticed one of the RAM sockets has the locks broken so it was loose. I used a small eraser (yes) and kept it in place. I will buy a socket to replace it. Also I noticed the computer has a RasterOps 24si card. So I plugged the monitor in it and started the computer. It loaded the OS from the harddrive but I notice there was no "chime" when the Mac bo
  2. I’ve been watching an SE lately, because of a 13W3 jack sticking out on the back. Could this possible be an RasterOps ColorVue SE APD? If not? Could it be something else perhaps? And is it limited to an SE only? (The seller won’t specify). /ktkm
×
×
  • Create New...