Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hum'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. I will admit it's been about five years since i fired up the ole' classic. When I tried to last night, there was a disturbing loud humm (electrical sounding) coming from the PSU area. I opened her up and all the boards are good, no exploded caps or PRAM batteries that I could see. Of course I don't know much about CRT tubes or PSU's so i left those alone not wanting to electrocute myself. Has anyone encountered this before? I do have a local electronics guy who is a wizard with soldering and electronics and has been doing it professionally for 35 years. If this is somethin
×
×
  • Create New...