Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Quad'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 2 results

  1. Hi all, this is a guide to my personal modifications to the Apple PowerMac G5 Quad rev.2 "dual-pump Delphi", pictured above. I will do my best to be thorough in my descriptions. Sadly I do not have pictures of my process in this version of the guide but I will be repeating this mod on another machine at some point in the next year or so in order to document the process properly and make a better-illustrated guide. In short, my mod involves removing the original DDC pump tops and replacing them with third-party blocks with multiple ports. This facilitates far easier draining and re
  2. Hi folks. Yesterday, I finished reassembling the PM G5. It is, as you probably know, a long and tedious process. Plugged it to the outlet and immediately after that, 3 LEDs lit up: Processor A, Processor B and Trickle Power. I thought the Processors weren't aligned properly but no. It seems the PSU isn't outputting anything on the processor side... I get 0 Volts at the power bus bar, and 0V at either CPU terminals. The logic board gets power though through the connector located near the plug. The other connector (towards the front of the unit) doesn't appear to be doing anything. LED
×
×
  • Create New...