Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Noise'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. Good afternoon all, I have acquired two Mac Plus units of which neither want to boot. I've started with the usual logic and analog board cleaning and recapping to no avail. The most promising combination of boards only achieves a white horizontal line accompanied by noise from the speaker, as seen in this video: Other combinations of board only achieve a flupping noise at various speeds with a blank screen. Nothing seems particularly broken on any of the boards, except scorching underneath the 5W 1Kohm resistor on both of the analog boards, both of which tested open and ha
×
×
  • Create New...