Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Monster Mac'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. Hi - I have a 128K Mac with a Levco Monster Mac 2MB upgrade card installed in it, and somewhere over the years the covers on the EPROMs on the Monster Mac card have come off... and now the machine comes up to a sad mac icon with an error code of 0180D7; which my brief google search indicates that it's failed a ROM test - unsurprising considering the lack of UV protection on the EPROMs. I don't think the original Apple mask ROMs (they are mask ROMs, aren't they? Not EPROMs? They have no window on them...) are bad; just the EPROMs on the Levco board - so what I need is an image of that -
×
×
  • Create New...