Jump to content

trendal

6502
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. No - the computer showed up without a hdd! So I never got to test it with an actual hdd I've got the scsi2sd on the plastic hdd chassis, inside a anti-static bag. BUT! I think I've just found my solution!! It was the power!!! It should have been getting enough power from the scsi termination, and was getting enough for most access, but it was bottoming out when there was a lot of activity! Plugged in the 5v connector and it started working!!! Mac OS 8.1 installed with no problem! Now I have to check the psu for voltage levels...
  2. Yes! The one I am using is a 8gb micro-sd. I have checked it for errors. Could it be bad RAM? What software do I use to test it?
  3. I tried running the scsi2sd with the usb plugged in and my computer set to Log the SCSI data... When the issue occurs, the data stream from the scsi2sd stops immediately, and the log shows a reset message...but the scsi2sd-util app locks up completely! Even when I power off the Macintosh, the activity light on the scsi2sd stays on solid and the app still doesn't respond. It stays locked up until I pull the usb cord. I have tried tuning on/off all the options in the util, so I don't think it's one of them. I tried it on Slow mode...it
  4. Hi all! So I recently picked up a Power Macintosh 7500! It worked, too! It didn't have a hard drive...so I got a SCSI2SD v5.2 and after some wrangling I'm getting it to boot up most of the time with OS 7.5.5 or 7.6.1! However, it is still experiencing problems Whenever I try to copy a lot of data, it locks up entirely!! When it does so, at first I can move the mouse around...but not do anything. Eventually the mouse locks up too. When it locks up, the access light on the SCSI2SD lights up and stays on solid. What do you t
×
×
  • Create New...