Jump to content

Patrickool93

68000
  • Content Count

    1229
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Patrickool93

  1. I dark green on the pins of a few chips behind the serial ports, as well as blue/green on the chip directly next to the internal floppy port. Actually, I just looked at it, many random chips appear to have the corrosion. None on the on board RAM though.
  2. Well, after a through cleaning/drying to see if I can get it to boot temporarily it still does the same. I'm thinking even if I replace the capacitors that it will still be dead because of the corrosion on some chips. So... anyone have a spare Classic II logic board?
  3. I picked up a Classic II yesterday for $3 at a church rummage sale. Today I finally got the chance to power it on and check it out. Unfortunately I was greeted with this: Upon flipping the switch I *usually* get this screen. Otherwise I get nothing. The screen is cramped and completely blank. No bong or any response from the KB/mouse. So I opened it up and saw some capacitor goo, expected, and some corrosion. I cleaned up some of it with some alcohol and a q-tip. I tried it again, but to no avail. Here's a picture of the worst corrosion. I'm aware it's a horrible picture but
  4. I picked up a Classic II yesterday for $3 at a church rummage sale. Today I finally got the chance to power it on and check it out. Unfortunately I was greeted with this: No bong no resone from the KB/Mouse, and nothing but a cramped blank screen. So I opened it up and saw some capacitor goo, expected, and some corrosion. I cleaned up some of it with some alcohol and a q-tip. I tried it again, but to no avail. Here's a picture of the worst corrosion. So I remembered a spare Classic I board, and tried it in place of the II board. It turned on to this: Partial succes
  5. Patrickool93

    Elsie!

    Try flipping the power on, waiting a few seconds, then quickly toggling it off then on. If the PRAM is dead, then this usually puts enough juice in the system for the computer to boot.
  6. If that's what it sounds like, please try it, cause this theme is not cool.
  7. Bunsen: For someone who complains so much about people not searching and then making posts, you sure make a lot of useless posts.
  8. That's a really sucky tax rate. It's 6.25% here.
  9. I can't tell you how many times that's happened... It seems like in an interesting find, I hope it works for you!
  10. Just off the top of my head the first one sounds like a bad mobo.
  11. Tape adapters are easy to find, check walmart, target, etc. I just bought one about a month ago.
  12. The opposite, the PB100 were initially the only PBs with SCSI disk mode,
  13. Word for word clipping from a VW book I have from a mechanic in response to the question "Didn't an inordinate number of Beetles catch fire?" "The original clamps that hold the lines onto the fuel filter were not reusable. The filters were cheap enough-like .50- and you could find them on display at auto parts stores, unboxed the way you find lighters today. Bit that didn't include the new clamps. Hardly anyone had the original clamps except for the VW dealership, and they cost a hefty $6 each. So many drivers would replace their fuel filters conscientiously (very good) but leave off
  14. It's really people replacing the fuel filter and not replacing the clamps on it with new ones that apparently cause fires. They were one-time deals. My VW is fun to drive. Only a few more months till I'm legal to drive it though
  15. Your Beetle is 12V, so it shouldn't be too hard to rig something up to power it with a car charger, yes?
  16. Text ads wouldn't be that bad, as long as they were only on the bottom of the page, and didn't intrude. Maybe have an ad-free version of the site available to people who really don't want them for like $.50.
  17. Alright, here's a few pics, if anyone wants better/more pics, just say so. The LC is running great with the IIe card, but I sure am aching for that y cable, I might just look into making one. Also, how can I go about using .dsk files from asimov.net on it in the meantime? The JCPenney radio works great and wakes me up. The Craig 2106 also works, but the speed is a tad bit off, either making you too fast or too slow. The Heathkit thing... Well, I dunno what it does. I should take another pic of this, there is something that looks like an RCA plug on the back. LC in IIe mode. The IIe i
  18. I was at quite a few garage and rummage sales Friday and Saturday, and picked up a few things. I was looking though one guys tent, and saw an old bright yellow civil defense Geiger counter. Unfortunately someone one playing with it earlier in the day had broke a latch off the case and he did not want to sell it without reattaching it. I don't assume it was operational at all, but still Casually looking below the table I saw the back of a LC series machine, with a card sticking out the back and assuming it had to have been a IIe card, I picked it up and asked how much, and he said $1, so I
  19. This reminds me, I have to post a conquest thread about some air I just breathed...
×
×
  • Create New...