Jump to content
KnobsNSwitches

Color Classic hardware buttons

Recommended Posts

I've got a mystic (575) Color Classic that has been acting up lately. I think i've got the OS squared away, but I'm noticing my front hardware buttons don't work. Is there an extension or anything that needs to be installed for those to be activated? System 7.5 currently

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you talking about the on off key on your keyboard?  Remember, you need to have the switch on the back of the CC turned on before that will work.  Will the machine boot?  Will no keys on the keyboard not work? Or are you talking about the volume control and contrast control on the box it self? Do you get a beep on boot?  Will the light on the font of the CC come on?

 

mraroid

Share this post


Link to post
Share on other sites

That is about the only thing that worked when I made the LC 575 board upgrade and did the 640 X 480 mod.

I am sorry, I am of no help.  The light comes on, right?

I wonder if both plug in some place and a plug came loose? 

 

Others here probably know what to do next.

 

I will be interested to learn about this.

 

mraroid

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check the ribbon cable connecting the button board to the harness with a multimeter on continuity mode. If that checks out, replace the caps on the logic board?

Edited by Jaek_3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×