Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Resolder'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. Hey everyone, I've got a fully-restored SE/30 that is giving me screen issues. It's the one from this thread: https://68kmla.org/forums/index.php?/topic/30045-full-recap-of-my-new-se30-with-many-pictures/ I've attached a video of the screen issue I'm having (can upload to YouTube if the attachment is an issue for you guys). The screen twitches intermittently. A nice sharp slap to the side of the machine makes it go away for a while. Here's what has been done to the analog board so far: -Full recap of all electrolytics -C15 replaced with film capacitor -Yoke connector resoldered (all old solder completely removed) -Flyback resoldered (all old solder completely removed) Not sure where to go from here. What other cold solder joints could cause this issue? IMG_1303.MOV
×