Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ic'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Else…
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 2 results

  1. Hello All, I need your help to identify the IC part number located at U9 on my 840AV logic board. I recently purchased this 840 from eBay as not working and I started removing the leaky SMT electrolytic capacitors. I discovered that the IC at location U9 is missing. Bomarc schematics appear to have it as part of the analog sound circuit for the headphone output. I have uploaded a picture of its Empty location. Please share it’s part number, so I may purchase a replacement. Thanks, Bama
  2. Hey guys! Recently I managed to pick up a Macintosh Classic in very good nick, however, it wasn't working. The previous owner told be that he was using it one day, and the Mac made a bang and stopped working. He said that the fuse had gone, and that I would simply have to plug in a new fuse. I took it home and tried to power it up again just to see if I was lucky, but sure enough, it was broken. I didn't hear a hard drive spin, no beep, no CRT noises, nothing. I cracked it open and sure enough, the fuse was missing. I bought an equivalent fuse and plugged it in, I powered it up, but st
×
×
  • Create New...