Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hang'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. Every time I try to boot from my LC 520's internal SCSI hard drive bay, it hangs. My external SCSI drive never fails to fully boot, however. I have also swapped the drives and the same thing happens, so I'm led to believe it's the internal hard drive bay itself. All pins are intact, unbent and clean. I have tested both drives on numerous other systems, both 68k and PowerPC, and they work fine every time. Can this be a logic board issue? I've never heard of the internal bay not working while the external does, especially if they're on the same bus. Could it be a capacitor issue? They are long o
×
×
  • Create New...