Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'capacitors voltage'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Elseā€¦
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. Hi folks, I got a LC as not functioning, no HD, no Floppy I connected a SCSI2SD with an external PS At startup I hear a happy chimes, the LED in SCSI2SD flashes just once, no further attempt to boot no video, no flickering it stays silent forever after a very soft tick sound VRAM tested in another LC, OK RAM swapped and tested in another LC, OK RAM replaced, OK bad RAM, chimes of death The video adapted is used successfully in another LC, same configuration, OK PSU, voltage OK: it works it in another working LC, I us
×
×
  • Create New...