Jump to content

OVa

6502
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks for all the answers, i think is my monitor. I tried with PowerPC 8600/200 of a friend of mine and nothing happened too. I´ll try to get a Db15-vga and change the monitor. Thanks again.
  2. I´ve been holding option key for almost 20 seconds and nothing happened. Do i have to wait for more? It could be better if i try to hold option key without the video card? how much time? I tried even without the video card. Only ram, PSU and ADB (keyboard) I cleaned every ram module, and the video ram too. is the same. You can hear the chime but nothing happend. I´ll try to find a Db15 to vga adapter and another monitor.
  3. thanks for answer, I´ve been holding option key for almost 20 seconds and nothing happened. Do i have to wait for more? It could be better if i try to hold option key without the video card? how much time? I tried even without the video card. Only ram, PSU and ADB (keyboard) I cleaned every ram module, and the video ram too. is the same. You can hear the chime but nothing happend.
  4. Hi, I´m from argentina, i´m trying to re use my Quadra 900 but I want to know if you can help me or not. I have my Quadra 900 with Spectrum 8 SIII video card, but i cant make it work. My monitor is a Supermac 20" If I plug or not the video card, my computer doesnt work. It turns on, chime sound sounds ok but no image. I tried resetting PRAM (Zap RAM) and nothing happened. I Tried with a tv with video mode, the on board video out or the videocard............is the same I can see the hard drive blinking for a while, and then if you press Ctrl + Alt + Supr you can hear a
  5. Hi, I´m from argentina, i´m trying to use my Quadra 900 but I want to know if you can help me or not. I have my Quadra 900 with Spectrum 8 SIII video card, but i cant make it work. My monitor is a Supermac 20" If I plug or not the video card, my computer doesnt work. It turns on, chime sound sounds ok but no image. I tried resetting PRAM (Zap RAM) and nothing happened. I Tried with a tv with video mode, the on board video out or the videocard............is the same I can see the hard drive blinking for a while, and then if you press Ctrl + Alt + Supr you can hear a sou
×
×
  • Create New...