Jump to content

Apple II+ pure white screen?


Recommended Posts

8 hours ago, techknight said:

ok yea the 153s are dropping like flies too, especially in Arcade boards. 

You also keep track of how many people had these go bad while using original PSU?

The Apple ][+ I got had a bad PSU making a clicking sound with voltages not good. Now that I replaced it with a custom PICO based one my guess is there will be less issues down the line.

 

I have original PSUs for Apple IIe & III and if the there are parts on the legacy PSUs that are the root of the problem I wan't to replace those at some point.

All these PSUs have a mechanical part that makes some noise that to me feels like could be a possible longer term issue for these computers.

Link to post
Share on other sites
8 hours ago, zezba9000 said:

You also keep track of how many people had these go bad while using original PSU?

The Apple ][+ I got had a bad PSU making a clicking sound with voltages not good. Now that I replaced it with a custom PICO based one my guess is there will be less issues down the line.

 

I have original PSUs for Apple IIe & III and if the there are parts on the legacy PSUs that are the root of the problem I wan't to replace those at some point.

All these PSUs have a mechanical part that makes some noise that to me feels like could be a possible longer term issue for these computers.

Nope, im only keeping a tally of failed electronics "in general" when it comes to logic ICs. nothing product-specific. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...