Jump to content

SE/30 - new analog board - Single Point of Light Video


Recommended Posts

Recap the motherboard.

 

Also the se30 board would have slid right into the SE so you could have tested it that way.

 

Do a search SE30's are some of the worst for cap goo and battery leakage damage.

 

Capacitors leak, rot traces and the goo is conductive so it causes even more issues.

Link to post
Share on other sites

Recap the motherboard.

 

Also the se30 board would have slid right into the SE so you could have tested it that way.

 

Do a search SE30's are some of the worst for cap goo and battery leakage damage.

 

Capacitors leak, rot traces and the goo is conductive so it causes even more issues.

 

Yeah, uni has already capped the mobo. It's been working fine. I'm just putting in a better analog board and tube now.

 

I'll check the yoke and the deflection cable- that is the red cable right?

 

The tube is from one system, the analog board is from another- it's all going together into the SE/30 case so that is where I am putting this together.

Edited by massiverobot
Link to post
Share on other sites

OK, it was the yolk. I, uh, forgot to plug in it's giant power plug back into the analog board- it was close, but not plugged in.

 

So that is what it looks like with no power to those magnets- just a bright point of light in the middle of the screen :)

 

It's all good now. I'll make a fresh post with picts.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...