Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'leak'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Else…
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 3 results

  1. I have a working 190 that I salvaged from my high school several years when they were disposing of old hardware. When I got it the battery had already leaked slightly and it hasn't gotten any worse over time since I pulled the battery out and store it separately, but now I'm on a restoration kick after doing some work on my Kanga and I want to bring my 190 back up to factory condition. The condition of both the battery and the bay is in the attached images. The machine works properly on AC power with no issues and for obvious reasons the battery is never inserted. Given the current condition,
  2. Hello Recently I got a macintosh classic that have the checkerboard screen issue. When I opened the machine, I saw a huge corrosion mark under the analog board. I thought it would be some leaking capacitors like many macintosh of this model have, I was ready to recap boards. But it's not. Actually no capacitors have leaked, it's the PRAM battery that opened up completely (litteraly). The analog board seems to be fine but the mainboard has been corroded so much that the battery holder has desoldered. I've tried to clean up some of the corrosion with isopropyl alcohol but there's still a
  3. From the album: Teraforce88's LC II

    My LC II motherboard with what appears to be leaky capacitors; the board boots and works except the video output has some corruption (thin vertical lines that become closer together as you increase the bit depth/color count).
×
×
  • Create New...