Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'headphone'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Else…
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 2 results

  1. Hello! I recently purchased a broken Color Classic off of eBay and it arrived in the mail a few days ago. The capacitors on the logic board are leaky and I ran the board through the dishwasher to get all of the goo off. After doing this, I managed to get the computer to work and I plan to recap the logic board in the next few weeks. However, the sound suddenly stopped working when I booted it up today and at first I thought that the volume was just turned down. After turning it up, there was still no boot chime or any audio of any sort. Then I realized that the Color Classic was pr
  2. Is there a separate volume control for the audio port on the back? My internal speaker is not working and so I thought I would see if it is the audio chip or the traces or just the speaker connector, which is really loose in my machine. So I plugged my headphones in and booted up the Mac. "BOOOOOONNNNNNGGGGG!!!!!" The volume about killed my ear drum! As soon as it got booted up I went to control panel expecting the volume to be up to 11 (Spinal Tap!!!) but it was only on three. No matter where I set the volume it was the same. The only tim it was better, was when I turned it to 0, whic
×
×
  • Create New...