Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dayna'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Else…
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 1 result

  1. Hi, Im trying to connect an iMac G3 with OS9 and a Classic with a Dayna SCSI / Ethernet breakout box. They are connected via a Netgear Prosafe GS105. The iMac has ethernet thats working fine - I can see the internet no problems. Its actually quite a useable machine. I don't really have a way of checking the Classic is connected. It does have all the correct connection software installed like the Dyna drivers for Ethernet. Im looking in Appleshare to try and see the iMac, but to no avail. Likewise I checked the iMac to see the Classic but also no joy. Ive read lots of the gu
×
×
  • Create New...