Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Appleshare'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Else…
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 2 results

  1. I have a Yikes! G4 that has two hard drives installed, one has OS 9.2 and the other has OS 8.6. I am using built in ethernet to access a small LAN via Appleshare in the Chooser. When I use the drive with OS 9.2 installed as the startup drive, I have no problems seeing all of the other classic OS computers on the network, and I can access their data. When I start up in OS 8.6, I can only see 1 other computer (which is running OS 9.2) and I can't access it. Trying to sign in brings up a status bar which spins for a while, and then tells me that "No response from server. Please try again." I
  2. Check out my latest video. I successfully got an Apple Watch and a Mac 512Ke to share files!
×
×
  • Create New...