Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '7.5.5'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Information
    • The 68kMLA Forum Rules
  • Community Connections
    • General 68kMLA News & Stuff
    • Conquests
    • Trading Post
  • Projects & Hosted Forums
    • RetroChallenge
    • 68kMLA Wiki
  • 68k Model Forums
    • Compact Mac
    • Mac II, Quadra & Centris
    • 68k LC & Performa
    • 68k PowerBook
  • PowerPC Model Forums
    • NuBus Power Mac, LC & Performa
    • PCI Power Mac & Performa
    • G3/G4/G5 Power Mac, iMac & eMac
    • PPC PowerBook & iBook
  • Everything Else…
    • Apple I, ][, /// & Lisa
    • Newton
    • Software
    • Hacks & Development
    • Peripherals

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


TWITTER


YOUTUBE


Location


Interests


OCCUPATION

Found 2 results

  1. Hi guys, having trouble getting my SE/30 up and running post Rominator II and ram installation. ok thats not entirely true i can boot into the Rom side and it shows its 24bit with 128MB yet wont boot into my actual HHD with the revised configuration. Please note i had 4MB and standard rom which booted fine in to 7.5.5. now I understand from big mess of wires there’s some issue with 7.5.5 and you need res edit 2.1.3 and disc copy 6.3.3. So the question. How do i fix this, do i need to downgrade my 7.5.5 to 7.5.3 if so how do i do that? Does picker help?
  2. Hello, I've recently acquired an old apple mac Se/30 and decided to face the challenge of getting it onto the internet so I bought a Dynaport Esi/30 Ethernet card and preformed a clean install of 7.5.3 i then bridged the ether connection on my laptop to the WiFi then connected the Se/30 to my laptop and following some guides on the internet attempted to set it up using Mac/TCP with no luck Then i came across a very helpful guide on this site which recommended the use of open transport, so i updated the mac OS to 7.5.5 but again after another hour of playing around with apple-talk, open-
×
×
  • Create New...